Vutyi 2009.12.14. 20:24

'99-es party

Kedves barátaink!

 

Személyi összefonódások miatt lehetőséget biztosít ezennel hatalmas látogatottsággal bíró blogunk arra, hogy korunk nem mindig megértett hősei, Áron és Marci az éterbe kiáltsa hívó szavát.

Lásd lejjebb.

Kedves Gyerekek!


Ki ne lassúzott volna 1999-ben olyan lányokkal, akik ma már kétszeres családanyák? Vagy olyan izzadó tenyerű fiúkkal, akik már igazgatótanácsi tagok? Na ugye?
Akkor ezt meg is ünnepeljük.

Annyi idegtépő várakozás után újra 99-es party. A tavalyi kihagyást követően a két fáradhatatlan partiszervező, dj Kudu és dj Biltong újra belecsapnak a laptopba - a 2001-ben indult bulisorozat folytatódik! A buli előtt újra Crescendo-koncert. A kresendós fiúk persze újra hozzák a megszokott táncolható, rajongható nagyvilági csillogást, hisz ez a szakmájuk.

Helyszín: Trafó pince, 2009. december 28. hétfő. 20 órakor kezdünk.
Igen, ez az ünnepi szezon közepe, másnap te se fogsz dolgozni.

A Crescendo-koncertet követően gigahosszú 99-es blokk fájdalmas korabeli slágerekkel, amiket kilenc éve hallottál utoljára. Ide kattintgass ma munka helyett: V-Tech: Nem szabad sírni, Britney Spears: Hit Me Baby One More Time, Pain: A szex vajon mi?, Ricky Martin: Livin' La Vida Loca, Backstreet Boys: I Want It That Way, Kerozin: Kismalac, Ganxsta Zolee és a Kartel: Keleti oldal, nyugati oldal, Nika: Papa, ne félts!Sőt, 1989 néhány kiemelkedő alkotását is leadjuk, mert mi sajnos már éltünk akkor.

Szeretettel várunk, mint már oly sokszor. Mulatság, sírva vigadás, reveláció. Terms and conditions apply. Beugró önköltségi 800 HUF.

Á+M

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://streetspirit.blog.hu/api/trackback/id/tr591598222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása