A zenekarral márpedig nem történt túl sok minden az elmúlt (2+2=)5 hétben. Mindennek van oka állítólag, így ennek is, de úgy néz ki, hogy lassan rendbejönnek a dolgok.

 

"After years of waiting nothing came
And you realise you're looking,
Looking in the wrong place."

 

Van ugye új szám, amit mostmár kipróbálhatunk zajos, hagyományos körülmények között, és van egy lelkes önként jelentkező hölgy, akiről nemsokára kiderülhet, hogy ő lesz-e az a hang, ami kell. Szeretnénk emellett, ha a Viktorvitya továbbra is gazdagítaná a zenekart jelenlétével, így nem kizárt, hogy két énekessel fogunk felállni, és mindig a megfelelőbb torok lesz hozzárendelve az adott számhoz.

 

Volt olyan elképzelés, amikor kicsit alábbhagyott a dolog, hogy mind magunk miatt, mind miattatok nem próbálunk össze az eddigieken túl több számot, hanem kiválasztjuk azokat, amelyekben el vannak már helyezve a megfelelő hangok a megfelelő helyekre, még jobban rákoncentrálunk, és összerakunk egy koncertecskére valót belőlük.

 

 

 

 

 

A zenekar keres továbbá villamossági szaküzleteket tulajdonló szponzorokat, hogy a fenti videóhoz hasonló színpadképpel ajándékozhassunk meg benneteket.

:-)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://streetspirit.blog.hu/api/trackback/id/tr511985722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JakVik 2010.05.11. 16:48:00

Nekem vannak otthon színes villanykörtéim...

Vutyi 2010.05.11. 18:34:26

láttam a lidl-ben kb 5 ezerért diszkógömböt. az első koncert gázsijából talán kijönne egy...

Gilcs 2010.05.12. 21:31:29

mint megboldogult isis korom osztálydiszkóin: elem lámba, előtte színes irattartó fólia, mely 20 perc alatt a padlóra olvadt.
süti beállítások módosítása