Vutyi 2010.05.22. 10:54

Helyzetjelent és?

Kedveseink!

 

A május 20-i próba (a jövedelemadó bevallás határideje, igen) során a következő dolgok történtek velünk.

Leporoltunk egykét régit. Csiszoljuk az újakat. Meghallgattunk egy kedves lányt, aki énekelt nekünk, és nagyon nem kizárt, hogy ő lesz a Smells Like Street Spirit hangja a Viktor mellett. Hogy ki ő, legyen egyelőre titok. Képek is képződtek a próbán rólunk, Facebookon megtekinthetőek (erről bővebben lásd: három sorral lejjebb).

Egy előzenekari koncert tervei is körvonalazódnak, ha lesz valami konkrét, értesítve lesztek, mert hát Rólatok, pontosabban Nektek is szól ez az egész.

Csatlakozzatok a Facebook-on a rajongói oldalhoz (Smells Like Street Spirit zenekart kell keresni), mert az sűrűbben frissül, mint a blog, és így mindig naprakészek lehettek. A 100. rajongó belépése az első koncertre ingyenessé válik, dedikáljuk valamijét, és koncert után egy exkluzív beszélgetésen vehet majd részt egy baráti sör mellett a zenekar tagjaival, és megvitathajta velük az életet, a világmindenséget, meg mindent.

 

A legközelebbi találkozásig pedig üljetek le, és álljatok fel.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://streetspirit.blog.hu/api/trackback/id/tr242022492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

megapöpi · http://bullymusic.blog.hu/ 2010.05.25. 21:36:52

még többbbbbet!!!!

saját zene nem lesz?

Gilcs 2010.05.30. 11:14:13

tervbe van, de egyelőre csak radiohead.
süti beállítások módosítása