Vutyi 2009.11.20. 22:11

Setlist-ecske

Mi a kotta?

 

Sikerült három azaz 3 db zenekari próbát összeütni a születés óta, és reméljük, hogy állandó próbahelyet is sikerül találnunk rövidesen. Az elmúlt évek során nekem úgy tűnik, hogy sokat fejlődtek a próbahelyek,és mintha kevesebb gyárépület és bunker lenne penészes falakkal, párás levegővel, fűtés, wc, ilyesmi luxus, és van helyettük igényes tiszta dizájn hely, faja zajládákkal,  rendes slagcojggal, hát meg ilyenek. De az is lehet, hogy mi öregszünk és konformizálódunk, és már csak ezeket keressük, vesszük észre.

Mivel az orgonistánk még nem tolta le a biciklit soha a próbákra, ezért a régebbi, gitáralapú Radiohead nóták élveznek előnyt eddigi repertoárunkban.

Sikerült - ének nélkül egyelőre ld. Wanted post - élvezhető szintre összerakni a Black Star, High & Dry c. számokat, és alakul már a No surprise, és a (Nice Dream).

Vagyunk úgy páran a csapatban, akik rengetegszer hallottuk a számokat ezidáig, és játszottuk el fejben őket ezerszer, de mégis derülnek ki érdekes dolgok miközben játsszuk, hogy hoppá, ez azért nem is annyira..... és itt akkor most egy effektet dob rá, vagy valami vokál van a  háttérben? Most itt akkor mi van?

És pont ettől szép.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://streetspirit.blog.hu/api/trackback/id/tr341540774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása