Vutyi 2010.12.07. 18:38

Y2K (2000-es) parti

Kedveseink!

 

Elérkezett a pillanat, hogy kiálljunk, és megmutassuk. De hogy ne csak egy koncertet kapjatok (mégha ez egy Radiohead megidézés is), ezért egy lélegzetelállító, fantasztikus programmal keveredünk, azaz (ajánló következik):


Ugye, milyen kúlok voltunk tíz éve? Trendi ingeinket csodálták a lányok, feszes popsink vonzotta a tekintetet, s eközben beiktatták Vlagyimir Putyint, megszűnt a TV3, de megalakították a Nemzet Színésze-díjat.

Már-már elfelejtetted, hogy most is épp ilyen menők vagyunk? Újabban túl sokat beszélgetsz ízületi fájdalmakról és magánynyugdíjról? Akkor pont jókor jelentkezünk! Egy év pihenő után újra közeleg az év megabulija, a 2000-es... emlékparty!

Helyszín: Trafó pince (újabban Mappa Klub), 2010. december 28. kedd. Este nyolckor kapunyitunk. Addig már csak egyszer kell borotválkozni.

A kilenc éve dürbörgő partyfaktor most is odateszi a garast: Hey mister DJ, put a record on! Az idén háromtagúra bővült szakmai dj-kollégium, DJ 2000. január, DJ 2000. február és DJ 2000. november idén is megmutatja, mitől döglik a légy. A buli előtt Smells Like Street Spirit (radiohead cover), majd újra Crescendo-koncert (glamúr! nagyszabás! rockzene!), utána pedig a 2000-es év legmegszépültebb slágerei órákon át. Mint például ezek: Bomfunk MC's: Freestyler, Bon Jovi: It's My Life, V-Tech: Nem szabad sírni, Britney Spears: Oops, I Did It Again, Madonna: Music, Venus: A világ közepén. És ezzel még csak ízelítettünk.

Emlékezzünk együtt a 2000-es évre! Az etióp naptár szerint 1992! Ab urbe condita 2753! A két bulialapító pátriárka, DJ 2000. január és DJ 2000 február is pont ebben az évben ismerkedtek meg, s a koreai válság dacára azóta is együtt nyomják! Erre koccintunk!

Szeretettel várunk kilencedjére: emlékgyár, sírva vigadás, reveláció. Beugró önköltségi 800 HUF.

Áron & Marci & Vitya

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://streetspirit.blog.hu/api/trackback/id/tr92500157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása